Cap de setmana de Fira de la Transhumància al municipi

17/10/2019

Els actes de la Fira de la Trashumància començaran dissabte amb una passejada comentada pel Parc del Foix sobre el món pastorívol a les 11 del matí des de l'aparcament del cementiri.

El programa previst ha quedat alterat a causa de la vaga general convocada per a divendres, dia 18. Per causes alienes a l'Ajuntament, l'hora del conte que s'havia de fer a la biblioteca i el maridatge i el concert del vespre a caves Markel no es podran dur a terme.

Sí que es farà la cinquena edició de la Fira de la Transhumància diumenge, 20 d'octubre, davant del punt d'informació de davant del mercat. Serà entre les 9.30 i les 14 h. Durant tot el matí hi haurà mercat de desgutació de vins, caves, formatges i embotits; mercat d'artesania i brocanters, mostra d'ovelles de pastors locals; activitats infantils...

La nota festiva vindrà de la mà del ball de Pastoretes dels Monjos, que a les 11.30 h oferirà les seves coreografies a la Transhufest, amb la participació del grup de petites, mitjanes i grans. A partir de les 14 h, paella popular a la Masia Mas Catarro.

Arxivat a: Festes i Tradicions
cartell fira