140 establiments adherits i 80 premis en la 5a edició del 'Compra a prop'

16/10/2019

Els municipis de Santa Margarida i els Monjos, Castellet i la Gornal i Olèrdola començaran el 20 d’octubre vinent la 5a edició de la campanya comercial ‘Compra a prop i descobreix el teu entorn’, adreçada a enfortir el comerç local i promoure els elements turístics del territori.

La iniciativa, que ja s’ha consolidat com un clàssic de les propostes comercials dels mesos de tardor, premiarà les compres que es facin als establiments dels tres municipis adherits a la campanya.

Els participants opten a aconseguir una vuitantena de regals diversos com ara entrades per a equipaments turístics, àpats en restaurats o visites a cellers, entre altres propostes adreçades a reforçar el coneixement del territori més proper i els seus elements turístics, culturals i patrimonials.

El cinquè aniversari de la campanya se celebrarà amb una novetat destacada. En aquesta ocasió, a més del sistema tradicional de participació omplint la butlleta manualment, es podrà participar a través d’una butlleta electrònica. Per accedir-hi, només caldrà escanejar un codi QR per poder registrar les dades del participant.

Enguany són 140 els establiments dels tres municipis que s'han adherit a la campanya i des dels inicis el nombre de participants ha anat en augment. En l’edició del 2018 es va aconseguir un increment dels establiments adherits a la campanya i també la quantitat de premis. L’èxit habitual de la iniciativa va fer que s’exhaurissin les 60.000 butlletes disponibles.

La campanya finalitzarà el dia 17 de novembre i el lliurament de premis es farà el 27 de novembre a les 19.30 h en un acte públic al Molí del Foix de Santa Margarida i els Monjos.

Arxivat a: Fires i comerç
presentació compra a prop 2019