Activitats diverses amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni a Santa Margarida i els Monjos

08/10/2019

El cap de setmana del 12 i 13 d'octubre es duran a terme diverses activitats amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni a Santa Margarida i els Monjos, que tindran com a escenaris el castell de Penyafort, el CIARGA i el refugi del Serral.

Pel que fa al castell de Penyafort, s'oferiran visites gratuïtes els dies 12 i 13 d'octubre a les 11 i a les 12 h. Per dur a terme aquesta visita cal inscripció prèvia perquè les places són limitades. Per a informació i reserves cal adreçar-se a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o al 669 287 539.

Tant dissabte com diumenge però de les 10 a les 14 h, es farà jornada de portes obertes al CIARGA i el Refugi del Serral. En aquest cas no cal inscripcó prèvia.

Finalment, diumenge a les 12 del migdia al CIARGA es farà la presentació del documental Milicianes. L'acte tindrà la presència de l'equip de producció, direcció i recerca del treball, Tània Balló i Gonzalo Berger, amb qui tot seguit s'obrirà un col·loqui sobre el documental. En acabar hi haurà tast de vins per als assistents.

 

Arxivat a: General
exposició CIARGA