Recepció de l'equip infantil de futbol del municipi, guanyador de la copa PTV-Premi Consell Comarcal de l'Alt Penedès

19/09/2019

L'equip infantil de futbol format per jugadors de Santa Margarida i els Monjos, que el juny passat es va proclamar vencedor de la Copa Penedès Televisió-Premi Consell Comarcal de l'Alt Penedès, va rebre l'homenatge de l'Ajuntament amb una recepció a la sala de plens.

L'acte oficial va comptar amb l'assistència dels jugadors, entrenadors i familiars, a més de l'alcaldessa, Imma Ferret, el regidor d'Esports, Manel Alpuente i els regidors Oriol Torrents i Filo Martínez. Els jugadors van oferir el trofeu a l'Ajuntament i en el torn d'intervencions tant l'alcaldessa com el regidor d'Esports van destacar el mèrit d'aquesta victòria a nivell comarcal a la vegada que féien una defensa dels valors de l'esport entre els més joves.

En la 12a edició del torneig, els monjencs es van imposar al Vilafranca a la tanda de penals en una final, celebrada a Sant Sadurní d'Anoia, a la qual van arribar sense perdre cap partit.

Aquesta és la segona vegada que un equip del municipi s'endú aquest trofeu de futbol.

Arxivat a: Esports
foto de grup