Entra en funcionament l'àrea d'autocaravanes del municipi

19/09/2019

Aquesta setmana ha entrat en funcionament l'àrea d’autocaravanes situat al davant del pàrquing del mercat de Santa Margarida i els Monjos.

Es tracta d'una àrea amb capacitat per a cinc vehicles, autocaravanes i campers, que estarà oberta al públic tots els mesos de l’any. L'espai, delimitat i senyalitzat, permet l'etacionament durant un màxim de 48 hores i disposa d'una zona de picnic, un punt de càrrega d’aigua potable i un punt de buidatge d'aigües grises i d'aigües negres.

El pàrquing forma part d’una iniciativa d’Enoturisme Penedès amb la col·laboració de l’Ajuntament. El del municipi s’afegeix als deu que configuren la xarxa d'àrees d’autocaravanes de la comarca: Subirats, Sant Martí Sarroca, Sant Cugat Sesgarrigues, Sant Quintí de Mediona, Sant Pere de Riudebitlles, Vilobí, Torrelles de Foix, Sant sadurní, Mediona i Vilafranca.

Arxivat a: Turisme
pàrquing autocaravanes