Dissabte, 14 de setembre, nova edició de la Fira d'Extraescolars

13/09/2019

Dissabte, 14 de setembre a partir de les 11 del matí, el parc del davant de la Biblioteca mostrarà tota l'oferta d'activitats extraescolars que ofereixen les entitats del municipi i diferents serveis municipals.

Es tracta de la 4a edició d'aquest certamen, que aplega una desena d'entitats i serveis municipals per donar a conèixer les activitats que han preparat per al curs 2019-2020.

La fira, que es podrà visitar fins les 2 de la tarda,  disposarà d'un espai per a nadons i també hi haurà servei de bar. A més, el servei d'Esports de l'Ajuntament muntarà un circuit sobre rodes i durant tot el matí es duran a terme diverses exhibicions a l'escenari de la fira.

Arxivat a: Ensenyament, Esports, Fires i comerç, Infància, Joventut
fira extraescolars 2018