El curs 2019-2020 comença amb 1.500 alumnes als centres d'ensenyament del municipi

10/09/2019

1.500 alumnes d’entre els 3 i els 17 anys comencen avui el curs 2019-2020 a les aules dels diversos centres escolars de Santa Margarida i els Monjos. Les xifres globals són lleugerament superiors a les de l’any passat, 25 alumnes més en total.

Sobre els alumnes matriculats a les tres escoles de primària del municipi, les xifres parlen de 420 alumnes a l’escola Dr. Samaranch; 240, a l’escola Arrels, i 234 a l’escola Sant Domènec. En total 894 alumnes d’educació primària. D’aquests, un total de 86 s’han incorporat als centres per cursar P-3: 38 (Dr. Samaranch), 23 (Arrels), i 25 (Sant Domènec). En aquest punt cal destacar la recuperació de l’aula de P-3 que el departament d’Ensenyament va suprimir el curs passat a l’escola Dr. Samaranch. I sense deixar aquesta escola, també s’ha de destacar una altra novetat, com és la declaració d’escola inclusiva per part de la Generalitat que permet integrar amb condicions l’alumnat amb necessitats especials.

A nivell de secundària i batxillerat, aquest curs l’han començat 519 alumnes a l’Institut del Foix, 109 dels quals s’estrenen a primer d’ESO.

I entre els més petits, les llars municipals d’infants Xiroi registren aquest curs unes xifres globals similars a les de de l’any passat, però mentre que la dels Monjos han incrementat en 12 el número d’infants respecte l’any passat, la de la Ràpita la xifra s’ha reduït a la meitat, 10 infants.

A l’octubre també inicia l’activitat l’escola de formació d’adults amb una oferta que inclou cursos de cultura general, idiomes, informàtica i cursos de preparació a la prova d’accés a cicles formatius de grau mitjà i superior.

Arxivat a: Ensenyament
inici curs 2019