A punt per a la Festa Major dels Monjos 2019

12/07/2019

Amb una pila d'actes previs, la Festa Major dels Monjos ha anat escalfant motors des de fa uns dies. Però els actes centrals de la Festa Major arrenquen avui dimecres, dia 17, amb la traca infantil, la traca d'inici de festa i el pregó.

Entre els actes folklòrics més rellevants destaquen la cercavila dels petits, el dijous dia 18, i la cercavila de foc i el correfoc, el dia 19. D'aquesta manera es donarà pas al dia de Santa Margarida, dissabte, 20, amb l'actuació dels balls folklòrics, la cercavila, el ball de Festa Major i l'empalmada, entre d'altres actes. La festa continuarà fins diumenge, dia 21, amb cites destacades com el ball de lluïment i les sàtires diabòliques i la nit de foc i traca final de festa. 

Arxivat a: Festes i Tradicions
logo fm

Arxius adjunts