Totes les imatges de la benvinguda multitudinària a La Quadra

11/07/2019

Santa Margarida i els Monjos va donar la benvinguda a La Quadra, el nou espai dedicat als balls populars i les festes majors del municipi en un acte festiu divendres al vespre. Bona part dels balls i les peces que configuren el seguici van sortir al carrer en cercavila per anunciar als veïns i veïnes que a partir d’ara ja es disposa d’un lloc de conservació i difusió de tot el patrimoni folklòric i popular.

L’alcaldessa, Imma Ferret, i la regidora de Cultura, Esther Marmaneu, van donar a conèixer els detalls del projecte de La Quadra i van convidar a descobrir i gaudir d’un espai obert a tothom i que, a més de la part expositiva, inclou uns recursos audiovisuals amb les músiques i els vídeos il·lustratius de les festes majores, i una guia amb la informació de tots els balls i peces.

Després dels parlaments es va donar pas a la sorpresa que s’havia preparat per als assistents, la projecció sobre la façana principal de La Quadra d’un mapping amb imatges relacionades amb les festes majors.

L’acte inaugural es va convertir en tot un esdeveniment, que va atraure l’atenció de la ciutadania i la participació de persones relacionades amb el patrimoni folklòric local. El moment va quedar immortalitzat amb una foto conjunta en un dels elements representatius del nou espai, la silueta de tot el seguici que decora la part posterior de La Quadra.

Coincidint amb els actes previs de la festa major dels Monjos, fins el dia 19 de juliol La Quadra es pot visitar cada dia de dilluns a divendres de les 18 a les 21.30 h.

Ja es poden veure totes les imatges que va deixar la inauguració en aquest enllaç 

 

Arxivat a: Cultura
foto de grup balls