Reconeixement del Consell Comarcal per a Maria Rosa Morató, de la Ràpita

09/07/2019

Maria Rosa Morató, sòcia del Casal dels Avis de la Ràpita, ha obtingut un dels reconeixements "Persones Grans amb Mèrit 2019", que atorga el Consell Comarcal de l'Alt Penedès com a distinció a les persones grans de la comarca que tenen una trajectòria vital i una participació en tasques de voluntariat social o cultural.

La Maria Rosa va anar a rebre el guardó acompanyada de la família i membres del Casal. 

Els reconeixements s'emmarquen en la trobada anual amb la gent gran que organitza l'ens comarcal i que va tenir Vilobí i el seu casal de la gent gran d'amfitrions. En aquesta trobada, que va reunir més de 300 persones, es va poder visitar la Mostra d'Activitats Lliures dels Casals de la Gent Gran de l'Alt Penedès (MostrActiva)

A més dels recobeixements Persones Grans amb Mèrit 2019, també es va  liurar un recordatori als representants dels 29 casals i associacions de la gent gran participants a la MostrActiva.

Arxivat a: General
premi persones grans