Concentració ciutadana de rebuig a l'agressió sexual d'una menor a Manresa

09/07/2019

L'Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos es va afegir ahir a la convocatòria de concentracions per part del moviment feminista en protesta i rebuig per l'agressió sexual que va patir una menor a Manresa l'any 2016. Un bon nombre de veïns i veïnes van respondre a la convocatòria, durant la qual es va llegir un manifest a càrrec de la regidora d'Igualtat, Esther Marmaneu, i un altre de la Comissió de festes, en solidaritat amb la víctima i amb totes les dones víctimes de la violència masclista.

El moviment femeninista havia organitzat concentracions de rebuig i van ser molts els ajuntaments catalans que es van afegir a la convocatòria. Des de l'Ajuntament de Santa margarida i els Monjos es van condemnar les violències masclistes, que "són una xacra i un problema social d'extraordinària magnitud contra el qual els poders públics hem d'oferir una resposta ferma, inequívoca i urgent". 

La regidora d'Igualtat va explicar que l'Ajuntament, junt amb altres ens i entitats locals, està treballant un protocol per sensibilitzar i actuar contra les agressions sexistes i sexuals a nivell comarcal.

Arxivat a: General
concentració ciutadana