L'equip infantil, primer classificat en la Copa Penedès TV on hi participen quinze municipis més

02/07/2019

L'equip infantil de Santa Margarida i els Monjos que va participar en el torneig de la Copa Penedès TV-Gran Premi Consell Comarcal de l'Alt Penedès, un certamen que reuneix més de 300 participants de les categories de futbol 7 i infantil. Els monjencs es van imposar al Vilafranca a la tanda de penals en una final a la qua van arribar sense perdre cap partit.

El cap de setmana passat, un equip infantil de Santa Margarida i els Monjos va participar en aquest torneig al que assisteixen divuit equips en representació de setze municipis. A més de l'equip de Santa Margarida i els Monjos també hi van estar representats els municipis de l'Arboç,. Avinyonet del Penedès, Canyelles, Castellví de la Marca, Gelida, Olèrdola, Sant Cugat Sesgarrigues, Sant Llorenç d'Hortons, Sant Martí Sarroca, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí de Mediona, Subirats, Torrelles de Foix i Vilafranca.

Els regidors de l'Ajuntament, José Luis Soriano i Manel Alpuente, van acompanyar l'equip durant el cap de setmana de competició, al costat d'una àmplia representació d'alcaldes i regidors d'Esports dels diferents municipis. Aquest torneig es du a terme des de l'any 2008 i en aquesta ocasió es va fer a Sant Sadurní d'Anoia.

Arxivat a: Esports
guanyadors torneig Copa Penedès TV