El cartipàs del nou Ajuntament incorpora una regidoria nova

19/06/2019

El nou Ajuntament sortit de les eleccions del 26 de maig passat ha reorganitzat les àrees amb un departament de nova creació. Amb la legislatura s'estrenarà una regidoria de Transparència i Participació Ciutadana que s'incorporarà a la resta de carteres distribuïdes entre els set regidors de l'equip de govern.

Després del repartiment de carteres, les àrees de cada membre del nou equip de govern són les següents:

  • Imma Ferret, Alcaldia, Promoció i Desenvolupament Local, Ocupació, Economia Social, Comerç i Empresa, Urbanisme i Governació.
  • Manel Alpuente, Esports i Medi Ambient.
  • Esther Marmaneu, Cultura i Festes, Patrimoni, Turisme, Igualtat, Comunicació, Transparència i Participació Ciutadana.
  • Oriol Torrents, Mobilitat i Via Pública, Parcs i Jardins.
  • Neus Hernández, Educació, Joventut i Infància.
  • Filo Martínez, Serveis Socials, Gent Gran, Sanitat, Consum, Habitatge, Cooperació, Obres i Manteniment.
  • José Luis Soriano, Hisenda, Mercat i Noves Tecnologies.

 

El ple de constitució del nou Ajuntament celebrat el 15 de juny va tenir un desenllaç sense sorpreses, ja que cada grup municipal va votar per la investidura de la seva candidata. D’aquesta manera, la socialista Imma Ferret, amb els set vots del seu grup i per majoria absoluta, va obtenir l’alcaldia i enceta el seu tercer mandat consecutiu.

El dia 1 de juliol es farà la sessió per donar coneixement del nou cartipàs en la primera convocatòria de la nova legislatura. La resta de regidors de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos són Lourdes Quer, Domingo Prunera, Núria Calvet i José Antonio Sánchez, d’ERC; Amanda Gallego, de PA-CUP, i Susanna Escribà, de JuntsxCat.

Arxivat a: General
plànol general sala