L'Ajuntament felicita una veïna centenària

30/05/2019

Lola Sánchez, veïna de Santa Margarida i els Monjos, va néixer el 29 de maig del 1919 i ahir va complir 100 anys. L'alcaldessa, Imma Ferret, i la regidora de la Gent Gran, Filo Martínez, la van visitar en nom de l'Ajuntament per felicitar-la.

Arribada a casa nostra des de la seva Múrcia natal als 7 anys juntament amb la seva família, la Lola, la segona de cinc germans, se'n va anar als 14 anys a Barcelona a "servir". L'any 1946 es va casar amb el Vicenç, a qui va conèixer a la platja, una de les passions que van compartir tota la vida. Sense parar mai de treballar, la Lola va entrar en una fàbrica tèxtil de l'Hospitalet de Llobregat. Quedava poc temps per al lleure però la parella sempre tornava a Santa Margarida i els Monjos els caps de setmana i les vacances. Amb la jubilació s'hi van instal·lar definitivament. Les sortides en moto i en tàndem i més recentment les excursions i festes amb el Casal dels Avis van omplir molts moments d'una parella entranyable. 


Diu la Lola que "no tot han sigut flors i violes però queden els bons records". Ara fa tres mesos que viu a la residència d'Espitlles perquè el seu marit, el Vicenç, va morir fa poc temps, als 104 anys. Malgrat tot, la Lola no perd el bon caràcter que l'ha acompanyat sempre: "L'humor i la respiració és l'últim que s'ha de perdre", diu. Una filosofia de vida que l'ha dut, de moment, fins als 100.

Arxivat a: General
Lola Sánchez 100 anys