Aquest diumenge, eleccions municipals i europees

23/05/2019

Un total de 5.160 electors estan cridats de nou aquest diumenge a les urnes per decidir quina serà la composició de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos durant la pròxima legislatura. El mateix dia coincideix una altra convocatòria electoral, la del Parlament Europeu, que en aquesta ocasió, al municipi, té un cens de 5.151 persones amb dret a vot.

La convocatòria electoral per a les municipals a Santa Margarida i els Monjos presenta als electors cinc candidatures: el PSC, Poble Actiu-CUP, ERC, Jxcat i C’s. Cinc llistes amb cinc dones al capdavant.

A dia d’avui i a falta de les votacions de diumenge el que sí que és segur és que Santa Margarida i els Monjos tindrà, de nou, una alcaldessa al capdavant de l’Ajuntament.

Els col·legis electorals obriran les seves portes als electors a les 9 del matí i la jornada electoral de les dues convocatòries s’allargarà fins les 8 del vespre, quan els col·legis tancaran les seves portes.

Arxivat a: General
candidates eleccions municipals 2019