Es recullen 37 quilos de deixalles en la neteja de l'entorn del riu Foix

06/05/2019

La convocatòria amb motiu de l'European Clean Up Day va aconseguir reunir una vintena de persones que en dues hores van recollir 37 quilos de deixalles a l'entorn del riu Foix al seu pas per Santa Margarida i els Monjos.

Els voluntaris van recollir dissabte 19 quilos d'envasos, 3,5 quilos de vidre, 6'5 quilos de paper i cartró i 8 quilos d'altres residus. En total, els 37 quilos de deixalles que hi havia a l'entorn del Foix. L'European Clean Up Day s'emmarcava dins de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus i comptava amb el suport de la Diputació de Barcelona, la Generalitat, l'Agència Catalana de Residus i la col·laboració de l'Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos i el Club de Futbol Base Mas Catarro.

Arxivat a: Medi ambient
neteja entorn riu Foix