Inscripcions per a les activitats d'estiu d'adults 2019

03/05/2019

A partir de dilluns, dia 6 de maig, queden obertes les inscripcions online per a les activitats esportives d’estiu 2019 adreçades als adults. Tothom qui vulgui participar d’aquesta oferta esportiva i de lleure ho podrà fer inscrivint-se a la web de l’Ajuntament o del Monjos Bàsquet Club.

En concret s’obren inscripcions per al torneig de futbol sala en les categories masculina i femenina, que es farà a la pista poliesportiva municipal del 10 de juny al 17 de juliol; el torneig de vòlei sorra 4x4 en les categories masculina, femenina, femenina amateur i mixta, que serà entre els dies 4 de juny i 17 de juliol, i el torneig de bàsquet 5x5 amb la única categoria de sènior mixta, que es durà a terme del 17 de juny al 17 de juliol.

També s’obren inscripcions per apuntar-se a les Dotze Hores de Bàsquet, per a la categoria sènior mixta, que enguany arriben a la seva 16a edició. La cita és el 29 de juny al pavelló municipal d’esports. En el mateix escenari, el 6 de juliol estan convocades les 15es Dotze Hores de Vòlei indoor-sorra 4x4, categoria sènior mixta; i finalment el bàsquet surt al carrer el dia 27 de juliol amb el 3x3 davant la biblioteca per a totes les categories.

Les inscripcions  per al futbol sala i el vòlei sorra 4x4 es poden fer en aquest enllaç http://www.santamargaridaielsmonjos.cat/serveis/esports

Arxivat a: Esports
activitats esportives d'estiu adults 2019