El PSC guanya les eleccions generals a Santa Margarida i els Monjos

28/04/2019

Per un ajustat marge de només 23 vots, el PSC ha estat el partit més votat en les eleccions generals a Santa Margarida i els Monjos en aconseguir obtenir més d'un miler de paperetes. D'aquesta manera, els socialistes recuperen la primera posició que van perdre en la convocatòria del 2016, quan van ser superats per Podemos. En aquesta ocasió, la segona llista més votada ha sigut la d'ERC, que gairebé ha doblat el nombre de vots respecte les eleccions generals anteriors.

El frec a frec que s'ha viscut a Catalunya entre el ERC i el PSC en aquestes eleccions generals s'ha decantat, en el cas de Santa Margarida i els Monjos, cap a la banda socialista. Per un ajustadíssim marge de vots, només 23, el PSC ha recuperat la primera posició en els resultats d'uns comicis generals després que en la convocatòria anterior, la del 2016, el superés Podemos.

Però, sens dubte, la gran notícia del dia al municipi, com a la resta de Catalunya, ha estat l'elevada participació, que ha batut rècords. A Santa Margarida i els Monjos ha superat de vuit punts l'enregistrada ara fa tres anys i s'ha situat en un 77,3%. Això vol dir que d'un cens total de 5.136 votants han acudit a les urnes 3.972, tot un èxit de participació que certifica l'interès que havien despertat aquestes eleccions.

Es poden consultar totes les dades de les votacions de les eleccions generals en aquest enllaç.

Arxivat a: General
cua de votants a la biblioteca