L'Ajuntament felicita una centenària que viu al municipi

25/04/2019

L’alcaldessa, Imma Ferret, ha felicitat, en nom de l’Ajuntament, Dolors Font Borret, amb motiu dels seus 100 anys i que actualment viu a la residència masia Espitlles de Santa Margarida i els Monjos. El reconeixement l’ha fet en companyia de Miguel Delgado, alcalde de Castellet i la Gornal, localitat on la Dolors, la Lola, ha viscut gairebé tota la seva vida i on encara hi viu la família. L’efemèride va ser el 17 d’abril passat, quan va rebre l’homenatge dels seus companys de residència i fins i tot una medalla commemorativa de la Generalitat.

Encara no feia un any del final de la Primera Guerra Mundial que al municipi de Clariana naixia Dolors Font Borret, la petita de tres germans. El 1945, quan es va casar, es va instal·lar a Torrelletes, on ha viscut fins a final de l’any passat. Sempre es va dedicar a les feines del camp i ha portat una vida molt activa i una alimentació sana, segons explica, com a possible secret de la seva longevitat i clarividència.

La setmana passada va celebrar el centenari envoltada de la seva família. La Lola té una filla, un nét, una besnéta de quasi 18 anys i moltes ganes de viure. Per molts anys, Lola!

Arxivat a: General
àvia centenària