Santa Margarida i els Monjos celebra la diada de Sant Jordi

23/04/2019

L'ambient ennuvolat d'avui no ha estat excusa i les parades de roses i llibres han sortit al carrer per celebrar la diada de Sant Jordi.

Santa Margarida i els Monjos no ha faltat a la cita amb la festa anual del llibre i de la rosa de cada 23 d'abril. Des de primera hora del matí s'han començat a instal·lar diversos punts de venda de llibres i roses a càrrec de comerciants, entitats i col·lectius locals tant a la Ràpita com als Monjos. Les parades oferiran els seus productes fins a última hora del dia.

Per la seva banda, l'escola Dr. Samaranch i Fina celebra la seva particular festa de Sant Jordi amb actes oberts a les famílies. Al matí es farà el lliurament de premis dels Jocs Florals i la representació de la llegenda de Sant Jordi, mentre que a la tarda hi haurà una mostra de diverses danses.

Arxivat a: Festes i Tradicions
diada de Sant Jordi 2019