El tall de trànsit a les entrades i sortides de l'escola Samaranch s'amplia al migdia

17/04/2019

Els resultats favorables dels dos mesos de prova del tall de circulació a l’avinguda Mas Catarro a les entrades i sortides de l’escola Samaranch tant al matí com a la tarda han impulsat l’Ajuntament, junt amb el centre escolar, a ampliar aquesta mesura a les entrades i sortides del migdia. L’ampliació de l’horari entrarà en funcionament el 23 d’abril fins a la finalització del curs.

D’aquesta manera, el trànsit rodat quedarà tallat a l’avinguda Mas Catarro a l’alçada del carrer Tarragona en les franges horàries de 8.50h a 9.10h; de 12.20h a 12.40h; de 14.50h a 15.10h, i de 16.20h a 16.40h. Els vehicles estacionats a la zona podran sortir d’aquest tram extremant les precaucions.

Arxivat a: Via Pública
avinguda Mas Catarro tallada al trànsit entrades i sortides escola