Les llistes del cens electoral per a les eleccions municipals i europees es poden consultar fins el 15 d'abril

09/04/2019

Davant la convocatòria de les eleccions municipals i europees del 26 de maig, l'Oficina del Cens Electoral ha tramès les llistes provisionals del cens de Santa Margarida i els Monjos, tancades amb data 31 de gener de 2019. 

D'acord amb l'article 39.2 i 39.3 de la Llei Orgànica 5/1985, de 19 de juny, del Règim Electoral General vigent (LOREG), fins el dia 15 d'abril, estaran exposades al públic per tal que les persones interessades les consultin i puguin presentar reclamacions, si s’escau. Per poder exercir el dret a vot és indispensable formar part del cens. Els canvis fets a partir del 31 de gener de 2019 no queden reflectits en el cens.

Les consultes es podran fer a les oficines de l'Ajuntament en horari d'atenció al públic o bé a través d’Internet, a la web: https://www.espublico.com/elecciones/ca/, a l'apartat de consulta d'inscripció del cens electoral, si es disposa d’un certificat electrònic validat per l'Oficina del Cens Electoral. 

D’altra banda, la sol·licitud de vot per correu ja es pot fer a qualsevol oficina de Correos fins el dia 16 de maig.

Arxivat a: General