L’Ajuntament aprova l’ordenança de preus públics pels serveis de lleure d’aquest estiu 2019

15/03/2019

L’Ajuntament ha aprovat la proposta d’acord de l’ordenança de preus públics dels serveis de lleure d’estiu de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos. L’acord es va aprovar al segon ple municipal ordinari d’aquest 2019, celebrat el dilluns dia 25 de febrer, amb els vots a favor de tots els grups municipals. D'aquesta manera, des de l’Ajuntament s’aposta pel lleure de qualitat i a l’abast de tothom.

En el mateix plenari, es va aprovar la millora d’oferta qualitat preu en la contractació del servei de neteja viària al municipi. Amb els vots a favor del PSC, CiU i PA-CUP i l’abstenció d’ERC.

En matèria de medi ambient, es va aprovar per unanimitat, el manifest de compromís dels municipis amb la Carta Europea de Turisme Sostenible al Garraf, Olèrdola i el Foix. La Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) és un reconeixement d'abast europeu, gestionat per la Federació Europarc, que garanteix un ús turístic del parc compatible amb la conservació del territori, minimitzant els impactes negatius i contribuint al desenvolupament econòmic local.

Durant el plenari també es va fer la donació de compte del període mig de pagament corresponent al quart trimestre del 2018. Així com la donació de compte de l’informe trimestral de morositat, segons la llei 15/2010, de 5 de juliol, corresponent al quart trimestre del 2018. També es donà compte de l’estat d’execució del pressupost del 4rt trimestre de 2018 i la donació de compte de decrets d’alcaldia.

En l’apartat de mocions es va debatre una proposta del grup del PSC per garantir el servei de pediatria als centres d'atenció primària. La moció es va aprovar amb els vots a favor de tots els grups del plenari.

 

Arxivat a: General, Política
Ple febrer 2019