Comencen les Festes Majors d'hivern a Santa Margarida i els Monjos

17/01/2019

La traca d'inici de festa donarà el tret de sortida, aquest dijous, dels actes de la Festa Major d'hivern dels Monjos que enguany es durà a terme els dies 17, 18, 19 i 20 de gener. Tots els actes, excepte l'ofici es realitzaran a la societat La Margaridoia.

La festa que es celebra sota l'advocació de Sant Antoni Abat, començarà aquest dijous al vespre amb la traca a les 19h i a continuació un concert de la coral La Margaridoia i tot seguit cantada d'havaneres  amb el grup Xaloc i la degustació de rom cremat a la mitja part.

Divendres a dos quarts de 9 del vespre se celebrarà el pregó de Festa Major, a càrrec de la Sra. Maria Teresa Baduell Coll i tot seguit es durà a terme el sopar popular i ball amb el duet Melody.

Dissabte els actes inclouran un selecte concert de Festa Major i un ball de gala, a càrrec del grup musical Loren, a partir de dos quarts d'11 de la nit.

Diumenge els actes començaran a les 12 del migdia, amb l'ofici de Festa Major en honor de sant Antoni Abat, amb la participació de la coral La Margaridoia i breu concert al finalitzar, també amb la coral Amics de Penyafel.

Els actes de festa major finalitzaran el mateix diumenge a dos quarts de 7 de la tarda amb teatre a càrrec del grup La Sala de La Margaridoia, que representarà l'obra "Les Gates".

La Festa Major d'hivern dels Monjos està organitzada per la societat La Margaridoia i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos.

Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, General
Comencen les Festes Majors d'hivern a Santa Margarida i els Monjos