Vídeo Reis 2019

15/01/2019

Les 50 nits màgiques

La cavalcada de Ses Majestats els Reis d’orient, ha estat una cavalcada d’or. Els veïns i veïnes  de Santa Margarida i els Monjos hem celebrat aquest 50è aniversari tan especial gaudint d’una nit plena de màgia.

Guiats per l’estrella més brillant del firmament, veiem aparèixer a Ses Majestats els Reis d’Orient amb les seves magnífiques carrosses. Els carrers s’omplen d’infants plens de joia i alegria, per fi han arribat!

Després d’un llarg viatge, només els hi podíem oferir una càlida i especial benvinguda, però primer vam parar molt bé l’orella per sentir les seves sàvies paraules. Feliços de poder celebrar plegats aquests 50 anys de cavalcades màgiques, el nostre sorprenent patge volador ens va fer  enlairar la mirada, tot descobrint que el millor regal que podíem oferir-vos era la clau màgica que obre les llars i els cors de totes les persones que vivim la nit de reis amb una il·lusió infinita. Moltes gràcies Majestats i fins l’any vinent.

Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions
Les 50 nits màgiques
Cavalcada 19 (1)
Cavalcada 19 (2)
Cavalcada 19 (3)
Cavalcada 19 (4)
Cavalcada 19 (5)