La Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort incorpora experiències d’art per commemorar el 35è aniversari

20/12/2018

El certamen, ja tradicional a Santa Margarida i els Monjos, consolida així els canvis encetats la darrera edició, en els que va traslladar-se al gener i va incorporar diverses activitats per fomentar l’expressió artística entre tot tipus de públic. En aquesta línia, la Mostra d’enguany completarà un ampli calendari de propostes artístiques que es duran a terme durant tot el mes.

Els actes s’iniciaran el dia 10 de gener amb la inauguració de l’exposició d’obres presentades a la Mostra artística, que inclourà un espectacle de dansa de l’escola CAS. El diumenge 13 s’ha programat una sessió de cromatismes, per viure una experiència musical de llums i colors; i el dia 18, l’Art Jove, adreçat a nois i noies a partir de 12 anys.

Un dels actes centrals del programa serà el tastet artístic infantil, que es farà el diumenge dia 20, amb tallers de ceràmica i pintura amb vi, manualitats i activitats diverses per a infants. El dia 23 tindrà lloc l’Expressa’t Artísticament, amb la participació d’infants, famílies i joves i l’endemà dijous dia 24 es farà el lliurament de premis de la Mostra Artística.

Totes les activitats es faran a la casa de cultura Mas Catarro dels Monjos, excepte la del dia 23 que s’ha programat a l’Espai Antistiana de la Ràpita.

Com cada any la Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort, organitzada per l’Ajuntament, esdevé un compendi de disciplines artístiques i un concurs que aplega obres de les modalitats de pintura, ceràmica, escultura i fotografia. També cal destacar la Mostra Artística Infantil, que cada any reuneix gairebé un miler de dibuixos fets pels infants del municipi.

Enguany també es comptarà amb un increment de la dotació econòmica per als premiats.

La Mostra estarà oberta a la casa de cultura Mas Catarro del 10 al 31 de gener, de dimarts a divendres de 15 h a 21 h i com a excepció s’obrirà el diumenge 20 de gener de 10 h a 13 h. Les obres infantils es podran veure també de l’11 al 28 de febrer a l’espai Antistiana de la Ràpita.

Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, General, Infància, Joventut
Santa Margarida i els Monjos

Arxius adjunts