Obert el termini per presentar-se al concurs de pessebres

10/12/2018

L’Ajuntament ha convocat una nova edició del Concurs de pessebres de Santa Margarida i els Monjos.

Enguany es certamen inclourà les categories tradicional, original i infantil i està adreçat a persones que hagin muntat el pessebre físicament al terme municipal de Santa Margarida i Els Monjos. A les 2 primeres categories es podrà presentar qualsevol persona major de 12 anys i a la infantil, nens i nenes dels 3 als 12 anys.

Per participar caldrà enviar tres fotografies del pessebre en format apaïsat del pessebre a l’adreça electrònica (Necessites javascript per veure aquest correu-e). El termini d’admissió dels pessebres finalitza el dia 17 de desembre de 2018, a les 20 h.

El jurat estarà format per dues persones del món associatiu i cultural (50% del valor del vot) i pel jurat popular, que constarà de tots aquells ciutadans i ciutadanes que votin els pessebres a través de la xarxa social Facebook.  (50% de valor del vot).

Les votacions seran del 20 de desembre al 1 de gener. Un “m’agrada” en la xarxa social es comptabilitzarà com un vot.

Es designaran dues persones del món associatiu cultural per valorar les obres i posteriorment veure físicament els pessebres guanyadors i comprovar l’autenticitat de les fotografies.

El lliurament de premis es farà el dia 3 de gener de 2019 a les 19h .

Les bases íntegres del concurs es poden consultar a l'enllaç de les bases del concurs de pessebres 2018

Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, General, Infància, Joventut
Santa Margarida i els Monjos

Arxius adjunts