Gairebé nou-cents atletes a les curses i el cros de Santa Margarida i els Monjos

22/10/2018

El Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, amb la col·laboració de les Associacions de Pares i Mares d’alumnes de les escoles Doctor Samaranch, Arrels, Sant Domènec, l’institut del Foix, la penya de BTT ‘Ke Passa Tiu’, el F.B. Mas Catarro, el Club Volei Monjos i el Consell Esportiu de l’Alt Penedès, va organitzar aquest dissabte el Cros Escolar de Santa Margarida i els Monjos, classificatori pels Jocs Escolars Esportius de Catalunya, i les Curses de 10 i 5 Km.

La matinal atlètica va estar marcada enguany per la incertesa del temps i per les pluges caigudes poques hores abans de la seva celebració, fet que va obligar a modificar el traçat i canviar el tradicional recorregut de terra per una altre sobre asfalt.

El cros i les curses, que en aquests anys s’han convertit en una cita esportiva de referència en l’atletisme català, van comptar amb la participació de gairebé 900 atletes, uns 500 al cros i més de 300 a les curses.

Les curses de 5 i 10 km van començat a dos quarts de deu del matí, amb un circuit de 5 Km que els corredors van haver de fer una o dues vegades i que transcorria per bona part del parc urbà del Foix. A la cursa reina, els guanyadors van ser Abderrazak Samaoui Ait Moussa, del Club Evasión Running Vilanova, amb un temps de 32 minuts i 47 segons, seguit de Francesc Carmona i Allal El Gamous. En fèmines el primer lloc va ser per Vinyet Noguero, del club Atletesvng, amb un temps de 37 minuts i 8 segons, seguida de Vanesa Chirveches i Barbara Anento.

A la prova de 5 km els guanyadors van ser Eric Garia, Sergi Ariaca i David Sánchez, mentre que en fèmines les guanyadores van ser Mercè Guerra, Marta Camps i Carolina Menéndez.

El cros, que s’ha iniciat una hora més tard, va anar esglaonant les sortides en funció de les edats i les categories

Els resultats i les classificacions de les curses es poden consultar a l'enllaç d'actualitat esportiva de Smmonjos

Arxivat a: Esports, General, Joventut, Salut, Via Pública
Santa Margarida i els Monjos
Santa Margarida i els Monjos
Santa Margarida i els Monjos