Més de 350 participants a la bicicletada de Santa Margarida i els Monjos

18/09/2018

La bicicletada popular de Santa Margarida i els Monjos ha complert aquest any la seva divuitena edició amb la participació de 356 ciclistes i un cinquantena de persones voluntàries i l’estalvi simbòlic de 545 kg d’emissions de CO2 a l’atmosfera.

La tradicional passejada esdevé cada any una jornada reivindicativa per tenir un aire més net i s’inicià diumenge pocs minuts després de les 10 del matí des de davant de l’Ajuntament per recórrer 9 km per alguns dels nuclis habitats més importants del municipi fins a arribar a la plaça situada davant la Biblioteca, als Monjos, on va tenir lloc un esmorzar popular i el sorteig de cascs i una bicicleta, entre els participants.

La bicicletada s’emmarca en els actes de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, una iniciativa europea que es duu a terme també arreu de Catalunya amb l’objectiu de sensibilitzar a la població sobre la necessitat de fer un ús racional del vehicle privat i de promoure l’ús dels transports públics i alternatius com la bicicleta.

Al municipi, la pedalada és organitzada per l’Ajuntament, amb la participació de nombrosos voluntaris.

Arxivat a: General, Medi ambient, Via Pública
Santa Margarida i els Monjos
Santa Margarida i els Monjos
Santa Margarida i els Monjos