Cap de setmana central dels actes de la Festa Major de la Ràpita

31/07/2018

Aquest cap de setmana arriben els actes centrals de la Festa Major de la Ràpita amb un ampli ventall d’activitats tradicionals que any rere any van configurant la festa del poble.

Els actes es van iniciar ja fa alguns dies però serà a partir del proper 1 d’agost que es concentraran les activitats centrals de la festa amb un concert sota les estrelles a càrrec del grup Essència de Gospel.

Dijous serà el torn per una nit d’esports amb bitlles catalanes, bàdminton i mini-basquet i divendres el ressopó de germanor i el Festingo.

Dissabte les propostes començaran amb un esmorzar festamajorenc, jocs per a la mainada durant el matí; una cercavila de festa major al vespre i l’oferta musical que completarà la jornada amb l’orquestra Aquàrium i una festa jove.

Diumenge dia 5 els actes començaran amb l’ofici solemne en honor a sant Domènec i un concert vermut. Al vespre es farà la representació de l’acte sacramental del Ball de Diables de la Ràpita, les sàtires i la Fogardera.

Els actes de Festa Major finalitzaran dilluns dia 6 amb la festa de l’escuma al migdia i els balls i concert de l’orquestra Nova Blanes al vespre-nit 

 

Consulteu el programa amb totes les activitats de festa major

Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, General, Turisme
Festa Major de la Ràpita

Arxius adjunts