Caminada, cursa i sopar popular centren aquest cap de setmana els actes previs de la Festa major dels Monjos

12/07/2018

La caminada, la cursa i el sopar popular protagonitzen aquest cap de setmana els actes previs de la Festa major dels Monjos, que ja va encetar el cap de setmana algunes activitats prèvies i que finalitzarà el proper diumenge 22 de juliol.

La XIX Caminada popular nocturna és previst que comenci aquest divendres, a les 9 del vespre, des de la plaça de Pau Casals, amb recorregut nocturn per la muntanya. Es tracta d’una activitat organitzada pel Grup Anem a Caminar, que finalitzarà amb una sardinada popular.

Divendres, a dos quarts de 12 de la nit també es durà a terme el II Rock’n’monjos, a la plaça de Pau Casals, amb els grups Extracto de Lúpulo i KOP i organitzat per les entitats FDR i l’associació de Joves dels Monjos

Dissabte 14, durant tot el matí tindrà lloc la VIII Diada de Balls Folklòrics, a la plaça de Pau Casals, i a les 7 de la tarda, des de la plaça del Molí de Vent, es donarà el tret de sortida de la XXXVIII Cursa Popular

Els actes de dissabte finalitzaran amb el XXI Sopar Popular, des de les 10 de la nit, a la plaça de Pau Casals, amb el XIX concurs de truites i un ball amb el Grup Musical Memory

Finalment diumenge es farà el Vermut Electrodiabòlic, de dos quarts de 12 del matí a les 5 de la tarda, a la casa de Cultura Mas Catarro, amb els Dj’s Jonathan Ortiz, Oscar Koma, Carlos Konde, Iván Osuna, Dj Rober i Paco Baeza. L’acte està organitzat pel ball de diables Spantus dels Monjos i també comptarà amb foodtrucks i una zona infantil amb inflables aquàtics i jocs.

Els actes del cap de setmana finalitzaran a la tarda amb la II Santa Porcada, a partir de les 6 de la tarda, al carrer Camí de les Fàbriques, amb 2 circuits d’obstacles amb fang per a totes les edats, una remullada final de l’ADF i una piscina de fang per a infants de 0 a 3 anys.

Consulteu el programa sencer de la Festa Major dels Monjos 

Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, General, Infància, Joventut, Medi ambient
Santa Margarida i els Monjos

Arxius adjunts