Oferta de lleure i escola d’estiu per a infants i joves

15/05/2018

El proper dilluns 21 de maig s’inicia a Santa Margarida i els Monjos el termini d’inscripcions per a l’escola d’estiu i les colònies 2018.

L’oferta de lleure estiuenca està organitzada per L’esplai El Vesper i l’Ajuntament i comptarà com l’any passat amb una escola d’estiu per a infants nascuts entre els anys 2004 i 2014, repartits en diferenst grups d’edat, i una escola d’estiu per a joves nascuts entre els anys 2002 i 2003, en la que s’han programat sortides i activitats de lleure i oci adaptades a la seva edat.

L’escola d’estiu començarà el 25 de juny i finalitzarà el 19 de juliol i es pot fer sencera o bé dues setmanes. Les sessions de lleure es duran a terme a l’escola l’Arrels, dels Monjos i a la Sant Domènec, de la Ràpita.

Aquest any les colònies es duran faran a Puig Reig, del 24 al 27 de juliol.

Les inscripcions cal fer-les del 21 al 25 de maig a la ludoteca La Baldufa, als Monjos o del 21 al 24 de maig, a l’escola Sant Domènec, de la Ràpita.

 

Arxivat a: Cultura, Ensenyament, General, Infància, Joventut
Santa Margarida i els Monjos