L’Ajuntament impulsa un programa de coaching per ajudar a cercar feina

15/05/2018

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos enceta la segona edició del programa Apodera’t, per ajudar les persones que es troben en procés de recerca de feina amb “coaching”.

El programa està coordinat des del Servei Local d'Ocupació, que compta amb una àmplia experiència en l'acompanyament a les persones en la construcció del seu projecte professional a partir de l'anàlisi de l'ocupabilitat. L'Apodera't-Projecte vital  té l'objectiu final de millorar l'autoconeixement, l'autoconfiança i l'autoestima de les persones, així com de posar en valor els propis recursos i capacitats, amb la priorització del treball de les competències emocionals de les persones per poder acompanyar-los en el procés de definició del seu projecte professional.

El projecte comptarà amb la conducció de la coach Roser Sellés i està estructurat en sis sessions grupals de quatre hores de durada i una sessió individual per a cada participant, que servirà per elaborar un pla d’acció que permeti promoure canvis personals i establir objectius.

Per participar a l’Apodera’t cal formalitzar la inscripció, abans del 30 de maig, al Club de la Feina de Santa Margarida i els Monjos, ubicat a la Biblioteca, els dimarts i divendres de 10 a 13 h.

El programa és gratuït i les places són limitades. Les persones empadronades al municipi tindran prioritat.

 

Arxivat a: Economia, General
Santa Margarida i els Monjos