Santa Margarida i els Monjos, un dels municipis més segurs de l’entorn

07/05/2018

Santa Margarida i els Monjos es consolida com un dels municipis més segurs de la comarca. Els diferents cossos policials que participen de la Junta Local de Seguretat ho han avalat de nou a les memòries presentades aquest any.

La Junta Local d’aquest any, celebrada aquest mes, ha donat a conèixer les valoracions de la tasca duta a terme durant l’any 2017 pels  diferents cossos policials que tenen competències al municipi. La Policia local va instruir l’any passat 347 fets, entre faltes administratives, delictes i altres, mentre que des del cos de Mossos d’Esquadra s’han registrat 295 delictes, que inclouen infraccions contra la seguretat viària, el patrimoni, la salut pública, ordre públic o contra les persones.

Les conclusions fetes públiques pels diferents cossos policials a la Junta Local de Seguretat és que es tracta d’unes xifres que converteixen Santa Margarida i els Monjos en un dels municipis més segurs de la comarca.

La junta es reuneix una vegada a l’any i té com a objectiu analitzar el balanç de les actuacions policials dutes a terme al municipi i establir les línies de treball futures en l’àmbit de la col·laboració entre els diferents cossos policials del territori.

Santa Margarida i els Monjos disposa d’un cos de Policia Local que actua en temes relacionats principalment en tasques seguretat ciutadana, l’ordenació del trànsit al municipi, compliment de les ordenances, propostes de millora viàries, educació vial, controls d’ocupació de la via pública i suport i coordinació amb altres cossos policials, especialment Mossos d’Esquadra, quan és necessari el suport del cos local.

Arxivat a: General, Seguretat, Via Pública
Santa Margarida i els Monjos