S’obren les preinscripcions a les llars d’infants de Santa Margarida i els Monjos

30/04/2018

Aquest dilluns s’ha iniciat el període de preinscripcions a les llars d’infants Xiroi de Santa Margarida i els Monjos. Les llars estan situades al carrer de Tarragona, als Monjos, i a l’avinguda del Penedès de la Ràpita, a l’edifici de les antigues escoles.

Les famílies interessades en inscriure els infants de 0 a 3 anys cal que s’adrecin directament a la llar dels Monjos per tal de recollir la documentació necessària i formalitzar la preinscripció.

Les dues llars basen el seu projecte educatiu en el protagonisme de l’infant com a centre de l’acció educativa, amb respecte i atenció a les seves necessitats educatives, físiques i emocionals, en un ambient de benestar i de respecte.

L’últim dia per poder inscriure els nens en una de les llars del municipi és el proper 11 de maig.

 

Arxivat a: Ensenyament, General, Infància
Santa Margarida i els Monjos