Imma Ferret es reuneix amb el nou cap de Mossos a l’Alt Penedès

26/02/2018

L’alcaldessa de Santa Margarida i els Monjos, Imma Ferret, s’ha reunit aquest migdia amb el nou cap de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de l’Alt Penedès, Francisco Javier Sancho. A la trobada, hi ha assistit també el sots cap de la Policia Local del municipi, Miquel Ortega.

La reunió s’ha celebrat a l’Ajuntament i ha servit per establir una primera presa de contacte amb el nou responsable policial en la que s’ha posat sobre la taula la bona coordinació que existeix entre els Mossos i la Policia Local i la predisposició a continuar treballant com fins ara.

Francisco Javier Sancho ha substituït Ramon Chacón davant dels mossos. Sancho porta 22 anys de carrera en els mossos. És llicenciat en Geografia i història i diplomat en Criminologia i és la primera vegada que assumeix la responsabilitat de ser cap de comissaria.

El fins ara cap de la comissaria, Ramon Chacón, ha estat traslladat a Tarragona com a intendent de la Regió Policial del Camp de Tarragona.

 

Arxivat a: General, Seguretat
Santa Margarida i els Monjos