La rua de carnaval dels Monjos en directe per Penedès Televisió

05/02/2018

Divuit carrosses i sis comparses participaran aquest diumenge a la rua de carnaval dels Monjos, que aquest any serà retransmesa en directe per Penedès Televisió.

L’emissió s’iniciarà a les 12 del migdia i permetrà que els espectadors puguin veure minut a minut el desenvolupament de la rua des de davant de l’Ajuntament.

Els participants de la rua es concentraran al carrer de Maria Aurèlia Capmany i d’allà sortiran puntualment a les 12 del migdia en direcció a l’avinguda de Cal Rubió. Des d’aquí, aniran cap a l’avinguda de Cal Rubió, el carrer d'Eugeni d'Ors, el carrer de Núria i l’avinguda de Catalunya fins al punt d'informació del mercat. En cas de pluja, la rua es faria el diumenge 18 de febrer a les 11 del matí.

La rua ha esdevingut un dels actes diürns més importants de les nostres comarques en nombre de participants i de públic i està considerada l’acte de caire familiar més participatiu del carnaval ja que són moltes les comparses formades per colles o membres d’una mateixa família que s’animen a sortir en aquesta rua matinal.

Els actes de carnaval als Monjos inclouen diverses activitats organitzades pels serveis d’infància i joventut al Tangram i a l’espai Antistiana o la rua infantil que han organitzat des de la Ludoteca i que recorrerà els carrers dels Monjos aquest dijous a partir de les 17 h.

Dissabte la Societat La Margaridoia ha programat un ball de carnaval a les 11 de la nit. Aquesta darrera entitat també acollirà diumenge a la tarda una festa de carnaval infantil organitzada conjuntament amb l’Ajuntament. Serà a les 6 de la tarda, amb el grup d’animació Rah-Mon Roma.

El carnaval del municipi acabarà el dissabte dia 17 de febrer amb una festa Infantil al Centre Cultural i Recreatiu (CCRR) de la Ràpita, a partir de les 6 de la tarda i el ball de Carnaval i el concurs de disfresses a dos quarts d’onze de la nit.

Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, General, Infància, Joventut, Turisme
Santa Margarida i els Monjos