Èxit de la Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort

26/01/2018

La Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort s’ha dut a terme aquest mes de gener molt bones valoracions de les novetats incorporades enguany, com ara el trasllat al gener, per coincidir amb la celebració de sant Raimon; la inauguració, amb un acte anomenat Expressa’t, on adults i infants van poder fer creacions amb diferents materials i tècniques; o la creació dels guardons a càrrec de l’artista local, Marc Martí.

La Mostra, organitzada per l’Ajuntament, aplega obres de pintura, ceràmica, escultura i fotografia. També cal destacar la Mostra Infantil, que va comptar amb 900 dibuixos, dels que es van escollir 217 per ser exposats, amb la creació d’un personatge que servirà per explicar les activitats infantils del municipi.

El lliurament de premis es va fer el 19 de gener a la casa de cultura Mas Catarro amb l’actuació del grup local Crom Acústics. La Mostra s'ha tancat aquest 26 de gener i les obres infantils es podran veure del 13 al 23 de febrer a l’espai Antistiana de la Ràpita.

Arxivat a: Cultura, General, Infància, Joventut
Santa Margarida i els Monjos