Divendres es lliuren els premis de la Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort

18/01/2018

Aquest divendres 19 de gener es durà a terme el lliurament de premis de la trenta-quatrena edició de la Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort de Santa Margarida i els Monjos.

Com cada any la Mostra, organitzada per l’Ajuntament, esdevé un compendi de disciplines artístiques i un concurs que aplega obres de les modalitats de pintura, ceràmica, escultura i fotografia. També cal destacar la Mostra Artística Infantil, que es va iniciar l’any passat, i que aquest any ha comptat amb la participació de 900 dibuixos fets nens i nens de les escoles del municipi, dels que s’han escollit 217 que seran exposats.

Als infants se’ls ha demanat la creació d’un personatge que d’ara endavant servirà de fil conductor amb les activitats infantils que es fan al municipi.

L’acte de lliurament de premis s’iniciarà a les 7 de la tarda a la casa de cultura Mas Catarro i comptarà amb l’actuació del grup local Crom Acústics.

La Mostra ha incorporat enguany importants canvis al seu format, com ara el de les dates, que s’han modificat per fer-la al gener, coincidint amb la celebració de sant Raimon o l’obertura de la mostra, que enguany va començar amb un acte anomenat Expressa’t, on adults i infants van poder fer creacions amb paper continu, amb material divers i de temàtica completament lliure.

Aquest any també s’ha encarregat a l’artista local Marc Martí, la creació dels guardons de la Mostra.

La Mostra estarà oberta a la casa de cultura Mas Catarro fins al proper 26 de gener i les obres infantils es podran veure també del 13 al 23 de febrer a l’espai Antistiana de  la Ràpita.

 

Arxivat a: Cultura, General, Infància, Joventut
Santa Margarida i els Monjos