Arriba el calendari del Parc del Foix

11/12/2017

Aquesta setmana s’ha començat a repartir el calendari que cada any edita el Parc del Foix i els Ajuntaments de Santa Margarida i els Monjos i Castellet i la Gornal, del que en formen part.

Enguany el calendari està dedicat als ocells del parc i presenta 13 imatges de Ramon Puertas, amant de la natura i aficionat a la fotografia. Actualment hi ha censades més de 250 espècies en l’àmbit del Parc del Foix, entre ocells residents i migrants.

El calendari arriba a les llars des de l’any 1994 amb l’objectiu de promoure valors de sensibilització ambiental, i difusió del patrimoni natural de l’entorn i inclou informació sobre els festius locals dels diferents nuclis dels dos municipis que integren el Parc del Foix: Castellet i la Gornal i Santa Margarida i els Monjos.

El veïnat de Santa Margarida i els Monjos rebrà el calendari a casa seva i en cas que sigui impossible deixar-lo a la bústia, es lliurarà un tiquet per bescanviar-lo per un exemplar del calendari a les oficines de l’Ajuntament.

 

Arxivat a: Festes i Tradicions, General, Medi ambient
Santa Margarida i els Monjos
Santa Margarida i els Monjos