Fira de Nadal 2017 a Santa Margarida i els Monjos

04/12/2017

Santa Margarida i els Monjos celebrarà la quarta edició de la Fira de Nadal el proper diumenge 10 de desembre al matí a la plaça de Pau Casals.

La Fira s’obrirà a les 10 i durant tot el matí oferirà un ampli assortiment de productes de Nadal que posaran a la venda una trentena de parades d’artesania i alimentació.

Els assistents podran gaudir d’activitats lúdiques infantils i familiars, de jocs gegants tradicionals i d’un immens Tió que es va instal·lar el passat dia 30 de novembre a la plaça i hi serà totes les festes. Durant tot el matí els infants podran fer cagar el tió i rebran un obsequi relacionat amb el Tió del municipi.

A dos quarts d’onze del matí és previst que també es faci una la lectura de la Declaració Universal dels Drets Humans, que Amnistia Internacional de l’Alt Penedès organitza cada any a una població diferent de la comarca. La lectura anirà a càrrec dels nens i nenes de les escoles del municipi.

La Fira inclourà també una xocolatada solidària en suport a la lluita contra el càncer infantil de la Fundació de l’Hospital Sant Joan de Déu i un punt de recollida de joguines noves per a la campanya de joguines del municipi.

Coincidint amb la Fira, els establiments adherits al Comerç del Foix, realitzaran una jornada de botigues al carrer i nombrosos bars i restaurants el municipi oferiran menús nadalencs a preus promocionals.

 

 

Arxivat a: Festes i Tradicions, Fires i comerç, General, Infància, Joventut, Turisme, Via Pública
Santa Margarida i els Monjos
Santa Margarida i els Monjos
Santa Margarida i els Monjos
Santa Margarida i els Monjos