Noves xarxes de fibra òptica per habitatges i empreses

29/11/2017

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos informa que l’empresa MasMovil està duent a terme el desplegament al municipi d’una segona xarxa de fibra òptica, que junt amb la de Movistar completaran el nombre màxim de xarxes permeses i que donarà accés a la resta d’operadors del mercat (Vodaphone, Orange,....).

Amb motiu d’aquest desplegament, personal d’aquesta empresa passarà pels habitatges a demanar el permís per accedir amb la seva fibra als immobles.

També s’informa que l’operador comarcal Xta.cat ha iniciat el desplegament de fibra òptica als polígons industrials del municipi. El pas d’aquest cablejat ja s’està duent a terme, en molts casos, aprofitant les canalitzacions soterrades existents.

 

Arxivat a: Economia, General, Via Pública
Santa Margarida i els Monjos