Jornades del Dia Internacional dels Drets dels Infants

14/11/2017

Els actes s’iniciaran divendres dia 17, amb un taller de creació per a fer un conte gegant a La Biblioteca, a les 17.30 h. Al mateix espai, però a les 19 h, es projectarà vídeo elaborat pels infants de la ludoteca La Baldufa i de l’Espai Antistiana.

Els actes centrals de celebració es faran diumenge al matí a la casa de cultura Mas Catarro, de les 10.30 h fins a les 13.30 h, amb jocs tradicionals, música en directe, tallers i activitats diverses organitzades conjuntament per l’esplai El Vesper i el servei d’infància de l’Ajuntament.

En aquest espai s’instal·larà també una carpa solidària per a la construcció d’un hospital per a nens i nenes malats de càncer, a càrrec de l’hospital de Sant Joan de Déu. A les 11.15 h, el promotor de la carpa, Albert Gómez, durà a terme una xerrada informativa i tot seguit es procedirà a la lectura del manifest del Dia Universal dels Drets dels Infants.

Arxivat a: Ensenyament, General, Infància, Participació ciutadana
Jornada 2016

Arxius adjunts