Nova edició del mercat d’Intercanvi de roba i complements

10/11/2017

Santa Margarida i els Monjos acollirà aquest proper diumenge dia 19 una nova edició del Mercat d’Intercanvi de roba i complements.

El Mercat es durà a terme de les 11 del matí fins a la 1 del migdia a la plaça de Pau Casals i està impulsat pel Banc del Temps i l’Ajuntament, amb voluntat de promoure l’intercanvi com una acció o activitat que esdevingui una quotidianitat al municipi.

El Mercat aposta pel foment de la reutilització i el reciclatge per donar una segona vida a objectes i peces que ja no s’utilitzen però que segur poden interessar o utilitzar altres persones a través de l’intercanvi. Alhora és una bona manera de fomentar tant el consum conscient i responsable, com la prevenció de residus.

Per a participar en el Mercat caldrà que les persones interessades duguin la roba i els complements, en bon estat, que es vulguin intercanviar del dilluns 13 al divendres 17 de novembre, a la parada situada davant l’Ajuntament. L’horari de recollida és de 10 a 12 i de 5 a 7, excepte divendres a la tarda. Allà es bescanviarà cada peça per un tiquet que servirà per escollir peces el dia del mercat d’intercanvi.

Es poden portar com a màxim 10 peces i només s’acceptarà roba de vestir i complements com ara bosses de mà o cinturons. No s’agafaran sabates ni roba interior ni de la llar. Tampoc no s’admetrà cap intercanvi monetari i en cap cas es faran servir diners.

Arxivat a: Economia, General, Participació ciutadana
Santa Margarida i els Monjos

Arxius adjunts