Gairebé nou-cents d’atletes a les curses i el cros de Santa Margarida i els Monjos

21/10/2017

El Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, amb la col·laboració de les Associacions de Pares i Mares d’alumnes de les escoles Doctor Samaranch, Arrels, Sant Domènec, l’institut del Foix, la penya de BTT ‘Ke Passa Tiu’, el F.B. Mas Catarro, el Club Volei Monjos i el Consell Esportiu de l’Alt Penedès, ha organitzat aquest dissabte el Cros Escolar de Santa Margarida i els Monjos, classificatori pels Jocs Escolars Esportius de Catalunya, i les Curses de 10 i 5 Km.

Enguany també s’ha aprofitat la matinal atlètica per estrenar la senyalització del circuit permanent de cros del parc urbà del Foix.

El cros i les curses, que en aquests anys s’han convertit en una cita esportiva de referència en l’atletisme català, han comptat amb la participació de gairebé 900 atletes, uns 600 al cros i 260 a les curses.

Les curses de 5 i 10 km han començat a dos quarts de deu del matí, amb un circuit de 5 Km mesurats i senyalitzats de terra, herba i asfalt que els corredors han hagut de fer una o dues vegades i que transcorre per bona part del parc urbà del Foix. A la cursa reina, els guanyadors han estat Santi Peña, del C.A.Taymory-Spiridon, amb un temps de 34 minuts i 29 segons, seguit de Miguel Godoy i Jaquad Hssini. En fèmines el primer lloc ha estat per Jackeline Gómez, amb un temps de 43 minuts i 18 segons, seguida de Laura Teruzzi i Núria Ramos.

A la prova de 5 km els guanyadors han estat Sergi Martí, J. Carlos García i Gerard Suriol, mentre que en fèmines les guanyadores han estat Mercè Guerra, Laura Sánchez i Carla Achcaoucaou.

El cros, que s’ha iniciat una hora més tard, ha anat esglaonant les sortides en funció de les edats i les categories

Els resultats i les classificacions de les curses es poden consultar en els enllaços que trobareu en aquesta mateixa notícia o  al web del cros i les curses de Santa Margarida i els Monjos

 

Arxivat a: Esports, General, Infància
Cros i Curses 2017
Cros i Curses 2017
Cros i Curses 2017