Bons contactes als segon Speed Dating celebrat a Santa Margarida i els Monjos

19/10/2017

El Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha organitzat aquest dimecres la segona sessió d’Speed Dating Professional al municipi. La trobada estava adreçada especialment a treballadors i empresaris de l’àmbit de la logística i la producció, com ara operadors/res de carretons elevadors, de magatzem o de producció.

A la trobada van participar-hi vuit empreses i una vintena de persones candidates que van valorar molt positivament la jornada. De fet en acabar la reunió ja es van establir els primers contactes per fixar entrevistes personalitzades amb la voluntat que puguin convertir-se en llocs de treball.

Una Speed Date és una sessió de cites ràpides que permet establir contactes breus entre empreses i candidats, on cada persona pot presentar el seu currículum durant dos minuts.

La sessió forma part del pla anual de promoció econòmica elaborat per l’Ajuntament per tal d’incentivar l’ocupació local.

 

 

Arxivat a: Economia, General
octubre de 2017