Recepció d’una delegació internacional educativa a Santa Margarida i els Monjos

19/10/2017

L’Alcaldessa Imma Ferret i la regidora d’ensenyament Filo Martínez, han rebut aquest matí a l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos la delegació internacional del projecte “Don’t forget what really matters”.

Es tracta d’una iniciativa educativa europea encapçalada per l’escola Sant Domènec de la Ràpita i en el que participen diferents escoles de Grècia, Itàlia, Letònia i Polònia.

El projecte està finançat per la Unió Europea i tindrà una durada de dos cursos, durant els quals es treballaran aspectes de coneixement de la situació dels refugiats al món i la cura del medi ambient.

El treball es farà en anglès i es focalitzarà principalment en l’alumnat de 5è de primària, tot i que es busca implicar a tota la comunitat educativa.

A la trobada han assistit representants de l’escola sant Domènec i de les escoles europees participants en el projecte, a més de Xavier Gil, inspector dels Serveis Territorials d'Ensenyament a Barcelona Comarques i Pilar Mata, directora del Centre de Recursos Pedagògics de l’Alt Penedès.

 

 

Arxivat a: Ensenyament, General, Infància
Recepció escola sant Domènec