L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos fixa el pagament a proveïdors en 17 dies

26/09/2017

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha donat a conèixer les dades de pagament a proveïdors a les que està obligat per llei. Les xifres indiquen que l’ajuntament paga als seus proveïdors en un període mitjà de 17 dies des de l’entrada de la factura al registre municipal.

L’alcaldessa Imma Ferret ha mostrat la seva satisfacció per aquest índex, que està molt per sota de les xifres recomanades per la llei en aquest àmbit, que fixa el llindar en el marge màxim d’un mes.

Les dades de pagament a proveïdors es van presentar aquest dilluns al ple municipal en el que també es va aprovar el compte general de 2016 i una modificació del pressupost d’aquest any.

El plenari va aprovar també una moció del PSC en favor de la millora de les condicions laborals dels i les professionals del món de la cultura, i el calendari de festes locals per a l’any 2018 que, prèvia consulta amb diverses entitats i col·lectius locals, es duran a terme els dies 29 de març a tot el municipi, 20 de juliol als Monjos i 6 d’agost a la Ràpita.

També es van aprovar diversos temes de personal en relació als servei de consergeria a la casa de cultura Mas Catarro o el de monitor d’esports i les bases per a la concessió d’ajuts municipals per a llibres, continguts digitals, colònies, llar d’infants i extraescolars per a aquest curs.

Tots els punts van ser aprovats amb els vots a favor del PSC i CiU i el vot contrari de PA-CUP i ERC.

En acabar l’ordre del dia es va dur a terme el torn obert de paraula amb un ampli debat amb les persones assistents al plenari sobre el procés, el dret a decidir i l’actual situació política.

Arxivat a: Economia, General, Participació ciutadana, Política
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos