Avancen les obres de remodelació de la pista poliesportiva municipal

25/09/2017

El passat mes de juliol es van iniciar als Monjos les obres de reforma de la pista poliesportiva municipal, un equipament situat a l’avinguda de Catalunya, àmpliament utilitzat pels esportistes locals i per dur a terme nombroses activitats de caire lúdic.

El projecte preveu la remodelació de la pista, amb l’eliminació de les actuals grades i la seva substitució per graderies retràctils, la reforma total de la zona de vestidors, la modificació de l’accés al recinte des de la façana principal  i la supressió de l’actual zona de bar.

L’obra permetrà també unificar el ferm de la pista, de manera que tot estigui a un mateix nivell i que permeti una major polivalència de l’espai, que jugarà amb tanques mòbils per delimitar els espais esportius quan aquests siguin necessaris.

Les obres tindran un cost global de 460.000 euros i es treballa amb la previsió que puguin estar enllestides a principis del proper estiu.

Arxivat a: Esports, General
Obres de remodelació de la pista