Concentració en favor de les institucions catalanes

20/09/2017

L’alcaldessa de Santa Margarida i els Monjos, Imma Ferret, davant la situació que viu Catalunya, condemna els episodis coercitius de la llibertat d’expressió que s’estan produint i reivindica el diàleg com l’única via possible per l’enteniment en democràcia.

El respecte a l’altre, a les lleis i la llibertat d’expressió són els pilars fonamentals i irrenunciables de la democràcia, amb el convenciment que cal mantenir els valors més essencials que són la base de la convivència i els drets de la ciutadania.  Totes les persones i institucions han d’actuar amb un respecte escrupolós a aquests valors originals de la democràcia i de la llibertat.

Des de l’ajuntament es convoca aquest vespre a les 20 h a la concentració popular que es durà a terme davant l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos en favor de les institucions catalanes.

Arxivat a: General, participació ciutadana, Política
Senyera